Kulturelt forhold til binære opsjoner

Nordmenn og penger

Det norske folket har alltid vært sparsommelig – dette meget trolig på grunn av de harde kårene våre forfedre levde i. Man hadde ikke mye å rutte med før i tiden, derfor måtte man være ekstremt forsiktig med det lille man hadde. Når oljeeventyret begynte, forandret situasjonen seg drastisk. Vi fikk langt mer penger enn hva vi kunne bruke, derfor ble pengespill og børshandel (investeringer) en naturlig del av vår hverdag. Vi tipper på sport, vi spinner hjulene på spilleautomater, vi kjøper lottokuponger og tar gjerne en tur innom den nærmeste bingohallen fra tid til annen. Dette kan også ha med vår bakgrunn å gjøre – når vi først har penger på bok vil vi gjerne sørge for at velstanden fortsetter å øke. Så raskt som mulig, men med minimal risiko. Trøndere er spesielt flinke til å spare, og er generelt veldig gode investorer. Samer har også sparing i blodet, med tanke på deres eldgamle kultur med familie og samhold i fokus. Vi er dog alle glade i underholdning, både nordmenn, svensker, dansker og samer. Norden som region er derfor ekstremt lukrativ for internasjonale selskaper som tilbyr online underholdning.

Binære opsjoner som investering

profitMange nordmenn har allerede aksjer, men det er fint lite vi gjør med disse. Aksjene ligger i porteføljen, og det er som regel våre trofaste bankansatte som holder styr med disse. Utallige nordmenn drømmer dog om å komme seg inn på finansmarkedet, men er redd for at det er så utrolig komplisert at man vil gamble bort hele sin kapital i løpet av kort tid. Slik er det ikke, i hvert fall ikke nå i det 21. århundret. Det har blitt kjempelett å komme seg inn, og ulike børsportaler gir deg alle de nødvendige verktøyene for å lykkes som selvstendig investor. Binære opsjoner er den nyeste trenden, med store portaler som Bdswiss i sentrum – denne typen aksjehandel minner litt om tipping, siden du velger en viss aksje, valuta eller edelt metall for deretter å satse penger på om verdien vil stige eller synke. Ulike aktive har ulike odds, dermed er det helt opp til deg hvor stor risiko du ønsker å satse på. Enten velger du en investering med lav risiko som gir mindre avkastning, eller så satser du på de minst trolige utfallene og kan deretter håve inn gigantiske summer om du gjettet rett.

Trading i Norden

Svensker har holdt på med binære opsjoner i en lang periode og tjent millioner av kroner gjennom årene. Dansker hoppet også på trenden så fort binære opsjoner kom på markedet – nordmenn har dog holdt seg litt i bakgrunnen. Kanskje fulgte vi med på våre naboer for å se hvordan det gikk med dem, før vi satte i gang på egen hånd? Mulig dette skyldes at samenes skeptiske natur har smittet av på oss? Uansett hvordan det ligger til, har dette egnet oss godt. Vi har lært av våre naboers feil og kan nå stupe ut i et endeløst finansmarked med aksjehandel og valutaspekulasjoner – nordmenn flest har langt større kapital å investere enn våre nordiske naboland, dermed er mulighetene for å tjene penger langt større.

Privacy Policy